lördag 9 april 2011

Maskot

Lillans förskole-avdelning har önskat få uppsydd en maskot och självklart är jag tacksam för uppdraget!

Kan berätta att mina barns förskola måste vara någon av de bästa barnomsorgsplatsen i världen!!! Prinsen gick kommunal förskola innan prinsessan föddes, byta pga hemska kommunal-kärringar och en massa annat tråkigt som hände där... Kom till detta underbara ställe som drivs privat och går efter Reggio Emilia-pedagogiken, vilken utveckling för barnen!

(- I Reggio Emilia-pedagogik arbetar man med lek och arbete, verklighet och fantasi och med många olika uttryck samtidigt.
- Pedagogiken är förankrad i en djup humanistisk livshållning som bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet och dess drivkraft att utforska världen.
- Pedagogiken bejakar barnens individualitet och rättigheter som på sikt kan förändra världen i en allt mer demokratisk riktning.)
 
Lånat från deras hemsida...


Underbar personal, bra ordning och helt enkelt perfekt för oss!
En fröjd att lämna barnen där, dem har knappt tid att säga hejdå och när man kommer för att hämta kan de vara svårt att ta sig därifrån. Dels för barnen vill visa allt dem har gjort under dagen och sen vill man bara sätta sig i ett hörn för att betrakta leken.

Så här kommer en bild på deras nya maskot...

Finns även att få med sjalett om man vill ha den feminim eller en av var...
Kostar 180:- styck
(Mårten/Märta)

Inga kommentarer: