måndag 27 maj 2013

Nu kan sommaren komma!

Idag har poolen byggts upp av mig och Prins(korv)en. Lykkan kom hem i tid till den var färdig och skulle fyllas med vatten.


Efter middagen tyckte dem där var tillräckligt med vatten i för ett första dopp, typ 15 centimeter vatten... 
De var tådopp i de iskalla vattnet innan dem lika snabbt rusade in!
Men nu är den ju invigd...

1 kommentar:

Anette sa...

Hon verkar inte ha så fruktansvärt ont längre. Förut var det så himla stort och spänt, liksom som en tennisboll som C så fint beskriver det, och då verkade det som om det gjorde jätteont. Men det är klart hon har ont nu med, men det är nog främst när hon råkar komma åt eller när man måste vara framme och rengöra.
C tycker det är jättejobbigt. Jag har sagt från första stund gång på gång att han inte får känna att det är hans fel att E gjorde sig illa, men han skyller fortfarande på sig själv ibland :( Olyckor händer vid lek, och att hon fått någon megainfektion var ju bara sjuk otur.
Han har inte vågat titta på henne sen natten där på söndagen när han såg "tennisbollen". Han är och hälsar på sin lillasyster dagligen men sitter med ryggen vänd mot henne och får panik när han tror att hon närmar sig. Han har fått flänga runt mellan mig och David och mormor och moster och skola och sjukhus och mosters jobb och sova över här och sova över där... det är verkligen svårt att få ihop logistiken när en av oss hela tiden måste vara på sjukhuset och han bara får gå mellan 8-12 i skolan. Får bli en lugn tid framöver nu!