onsdag 15 januari 2014

Kräk

Barnen lämnade och jag har hittat en relativt bekväm ställning i soffan. Har två trött hundar som sällskap, som njuter av att få vara i soffan igen. Eftersom våra hundar är experter på att kräka på mattor och soffor har dem begränsats till kök och hall, pipande hela natten. Jag fattar inte, varför ska man tvunget kasta upp på tyg, vad är det för fel på ett lättstädat golv????

Soffan där uppe har utsatts 4 gånger för attentat, soffan nere en gång, så även Prins(korv)ens soffa. Lykkans matta och mattan där uppe har fått sig vars en omgång, medan mattan i vardagsrummet  ett flertal gånger. Varför???? (Ni som har hund, gör era likadant?)


Maken körde till veterinären igår och köpte något som i kombination med ris och kokt kyckling ska stabilisera deras små magar. Vet inte anledningen till varför dem mår som dem gör, men hemskt nog har tanken slagit oss att någon kanske kastat in något förgiftat i trädgården... Tyvärr finns det hemska människor och vår trädgård gränsar till en gångbana, men jag hoppas verkligen inte så är fallet! 

3 kommentarer:

Helene sa...

Tror att de instinktivt vill gömma det och kräkas i typ högt gräs. Fast i brist på det duger mattor.

Lisa sa...

Usch, stackarna, hoppas de mår bättre snart!

Anonym sa...

Stckars små, hoppas dem är på bättringsvägen snart, och snälla du fortsätt med ditt bloggande - vi är många som läser den och får oss många goda skratt och en dos av kärlek även om vi är mycket dåliga på att kommentera. kramar