torsdag 13 mars 2014

Är det jag som är udda?

En klok kvinna (min svärmor) berättat för mig att man gör bäst i att svettas in våren och frysa in hösten. Alltså fortsätta klä sig varmt trots att det är lockande att slänga kläderna direkt solen lyser och det är plusgrader, för att slippa bli sjuk. Och sen när graderna börjar sjunka framåt hösten så inte stressa på med vinterjackan. 
Så jag kör fortfarande på mössa och vinterjacka, även om jackan är oknäopt på eftermiddagen när jag cyklar hemåt och mössan ligger i väskan. Det är ju trots allt frost när jag beger mig på morgnarna... 

Så även nu ikväll när jag och Sixten tog en långrunda hade jag mössa och vinterjacka, det är ju kallt när solen gått ner, endast 6 grader! 


Sixten i sin reflexväst


Nu till saken!
Jag, iklädd mössa och vinterjacka, mötte en kille som rastade sina hundar. Hans hundar hade inga reflexvästar. Men det var inte det som var kvällens headline. Utan killen var endast iklädd shorts och T-shirt!!!!! 
Så nu till saken, vem av oss är udda klädd den 13 mars?? 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken klok kvinna det skall jag lägga på minnet... Härom dagen tog jag vårjackan och höll på att frysa ihjäl tittade på termometern och det var minusgrader 😁
MAR

Martina sa...

Helt klart han som är udda. Jag har också fortfarande vinterjacka.