onsdag 15 oktober 2014

Mirakelmannen Per

Varit åter och blivit knådad, sträckt, knäckt och upprättad hos Per, mirakelmannen! Har som mål att gå till jobb i morgon och fungera, nu är jag sååå trött på den här ryggen. 

Om någon av er har problem med rygg, höfter, knä, nacke m.m. så rekommenderar jag er att kontakta Per Bergman som befinner sig mellan Trelleborg och Anderslöv. Har provat olika kiropraktiker och naprapater, men Per är utan tvekan den bästa. Har stött på klåpare som bara vill tjäna pengar på sina patienter och bokar in nya besök utan att det egentligen behövs. Per bokar ingen ny tid, utan du hör av dig OM du behöver en ny tid. Jag har behövt gå två gånger varje gång, inte tre gånger i veckan i tio veckor som andra försöker lura sina patienter till. Så har du ont, vet du nu var du kan vända dig! 

1 kommentar:

Helene sa...

Per är bäst! Jag går dit när armarna inte klarar att ratta bilen och när nacken är helt sned och stel. Max två besök. Han säger att om det inte är bra efter tre gånger ska man söka annan vård. Hoppas du kan jobba imorgon vännen.