lördag 29 november 2014

Examenspresent

I dag hade jag min underbara tidigare kurskamrat Pernilla på besök. Vi gick bara första terminen, sen fick Pernilla för sig att hon skulle föda en bebis istället och övergav mig... Nu är bebisen stor och hon kämpar på med sin tredje och nästsista termin, utan mig vid sin sida.
I försenad examenspresent fick jag dessa superfina örhängen, hon känner mig allt för väl! Hehe


Med sig hade hon även sin dotter som är jämngammal med Lykkan, så medan vi snackade bort några timmar lekte tjejerna för fullt. 

Så förutom studielån, men för livet och examensbevis så fick jag även fantastiska vänner, tack Lernia! 

3 kommentarer:

Lina sa...

Hej! Jag funderar själv på att läsa till medicinsk sekreterare. Det startar på två eller tre ställen vad jag vet i Skåne, och ett av dem är ju Lernia. Så jag undrar vad du tyckte var bra och mindre bra med utbildningen, samt om det var många sökande och svårt att komma in på utbildningen?

MVH Lina :)

Sanna sa...

Jag tycker absolut att du ska söka, jag är så glad att jag utbildade mig! Visst finns där saker jag hade velat ha annorlunda med utbildningen, men så är det nog med allt i livet. Vi har nu på mitt jobb studerande både från Lernia i Malmö och KomVux i Lund och utbildningarna verkar väldigt lika. Den stora skillnaden är att när man läser på Lernia i Malmö har man alla sina fyra praktiktillfälle på samma ställe och med samma handledare, vilket jag såg som väldigt positivt. I Lund hoppar man runt på olika ställen mellan terminerna...
Det var många sökande, men jag lyckades komma in så det är absolut inte omöjligt! ;-).
Hör gärna av dig om du har flera frågor och funderingar, maila mig på Sanna_sjo@hotmail.com.

Lina sa...

Tack så mycket för svaren Sanna! :D