måndag 26 januari 2015

Bokklubb

Gör ett försök och ser om blogglusten kommer tillbaka, nu när en del påpekat att de faktiskt saknar mina inlägg...

I kväll var det åter dags för träff med bokklubben Ester, som jag kan ha glömt att berätta om nu när jag tänker efter... Eller?

I alla fall, vi är sju tjejer som har startat en bokklubb. Inget konstigt i sig men det underbara är att vi inte känner varandra. Alla känner en, möjligtvis två av de andra deltagarna, de andra är helt nya för oss. Så kul med nya bekantskaper, nya diskussioner och nya perspektiv. I kväll var som sagt vår andra träff och kvällens bok vi skulle ha läst var Stål. 


Roliga, intressanta och livliga diskussioner, även om vi pratade mest om allt annat än boken...Kvällens värdinna bjöd på ruccolasoppa med getosttoast, såååååå sjukt jäkla gott är väl en väldigt bra beskrivning. 
Eftersom två av tjejerna i gruppen är vegetarianer, blir det väldigt spännande mat. Förra träffen bjöds det på vegetarisk lasagne, smarrigt! 


Till efterrätt fick vi Trippel chocolate dream med färska jordgubbar och vispgrädde, på en måndag liksom!!!


Riktig måndagslyx och balsam för själen, även om jag kommer vara trött som ett ålderdoms hem eller två i morgon... Men det är det värt, när man kommer iväg på en sådan här kväll. 

God natt! 

3 kommentarer:

H sa...

Glad överraskning med ett inlägg. :-)

Anonym sa...

WWW iiiiiihhhhhhooooo så glad att du är tillbaka!! Kram MAR

Anonym sa...

Du är tillbaka, kul