lördag 9 maj 2015

Pissedag

Vilken riktig pissedag!!!
Besviken, ledsen, orolig, arg och ännu mer ledsen...
Och då är det dessutom MIN födelsedag i dag! (Mobilen rättade födelsedag till förödelse, bra rättning!)

För att göra livet lite lättare och avlasta maken som är sjuk åkte jag och barnen på det tillfälliga tivolit i stan. Alla behöver ju inte ha en tråkig dag bara för att mamma är ledsen och pappa är sjuk. 
 

Älskade tokiga ungar, de finaste som finns! De uppförde sig så exemplariskt, var tacksamma och torkade mina tårar när det blev lite väl tungt.


Dessa fina blommorna fick jag bl.a. i morse när jag blev väckt med skönsång, serpentiner, presenter och fruktsallad. 


Köpte med oss pizza hem då alla planer på middag ute spruckit för länge sedan. Kommer hem och hela huset doftar ljuvligt av kanelbullar. Min man han kan han! Sen att han knappt kunde stå på benen och fick och gå och lägga sig efter några bitar pizza, var ju rätt mycket mindre bra...
Gud vad jag älskar den mannen, vad har jag gjort för att förtjäna honom?! 


Han har även fixat mina favoriter vad det gäller ostbågar, godis och läsk. Dessutom finns alla ingredienser till marängsviss som jag älskar, men eftersom jag inte har någon aptit p.g.a. den enorma klumpen i halsen, sparar vi det till en annan dag. Liksom allt annars mysigt han planerat för oss i dag. 

I morgon är det en ny dag, hoppas på att vara mindre ledsen då och mindre orolig. Jag som har svårt att gråta annars, har i dag gråtit konstant...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har nu hänt? Kände mig plötsligt ledsen...

H sa...

Kram och grattis! ♡