måndag 23 maj 2011

Med dunder och brak!

Igår började de mörkna medan jag var och hämtade pizza med sonen så när vi kom hem var maken i full fart att plocka undan hoppeborgen och dynorna.
När pizzorna var uppätna öppnade sig himlen och de började åska riktigt ordentligt!
Jag e helnojig med sånt så jag sprang omkring och drog ut sladdar och släkte alla lampor. För att lugna ner prins(korv)en och hans mamma så tog vi fram levande ljus och ett spel. Prinsessan tyckte bara -Wow! Blista, blista!!!
Vi spelade bokstavstjuven, gick jättebra till en början och lillan var med och slog, vi flyttade till henne och allt var frid och fröjd.
Efter ett tag tröttnade hon på våra regler och började med att hon inte skulle ge ifrån sig tärningen utan bara slog och slog och var gång utbrast hon -Ja vann!!!
Lyckan var total och efter ett tag så gav hon upp och satt och lekte med sin  spelpjäs (helst i närheten av munnen som en liten fimpe...)  och sina vunna markörer. Ibland kom där in en markör på spelplanen som inte legat där innan (spelet går ut på att man ska samla marköerer med bokstäver på för att bilda ord) och ibland försvann såna som vi behövde...
Vi flyttade spelplanen längre och längre ifrån henne och till slut så fick vi ha markörerna ifred så fick hon ha dem hon redan vunnit, då när hon fortfarande var med i spelet.
Så att summera en åskig kväll, vi kunde spela klart och lillans spelpjäs är nu full med saliv!

1 kommentar:

Johanna sa...

Tack du söta Sanna :)
O ja vilket jäkla väder det blev igår, mysigt när man sitter inne tycker jag :))

Kram