måndag 25 juli 2011

Lättklädd på badhuset?!

Idag har jag och maken varit så jäkla rediga på ren skånska!!!
När vi vaknat så tog vi oss ut för att sätta upp utebelysning på baksidan, jäkla jobb då dem som byggde huset har annvänt ca 400 spik per kvm... När vi var nästan färdiga öppnade himlen sig så de var bara att hastigt plocka ihopa (inte den bästa saken att syssla med i regnväder...) och hoppas att motivationen finns även där imorgon!
Eftersom vi var liiiiite trötta igår så var barnen rätt stort behov av rastning så vi hoppade in i bilen och körde mot Malmoet och Aq-va-kul. Och Ack vad kul barnen hade! (*hoho* jag är såååå fyndig, för den är inte gammal!)
Inte alls så mycket folk som vi befarade och lillan blev helt förälskade i alla "blubblor" som fanns lite varstans. Kommer inte ihåg de badhuset som så possitivt men de var faktiskt väldigt bra! Barnen var överlyckliga och våra samvete lättade över att vi varit så trötta.
Men en sak, e de bara jag eller e de verkligen okej att ha STRING-bikini på badhus????????????????????????????
Speciellt när man har sina ungar med sig?! (Alltså de var inte jag som hade de, om ni nu trodde de! Någon annan morsa som dessutom inte riktigt hade fastheten att visa upp sin rumpa i string om man säger så...) Maken missade henne hela tiden, så fort jag lyckades få honom att hitta rätt person så satte hon sig ner, tror han blev lite besviken men jag tröstade honom med att de inte var något att sörja över! *höhö*

När vi kom hem mös vi till de ordentligt med varma mackor framför tv:n, massa smulor och yoggi i soffan men vad gör de när barnen utropar spontant: -Mamma är bäst i världen!!! (Prins(korv)en ropade, lillan ekade...)
Sen var de 2 trötta barn som valde att titta på Pippi i våran säng (liten) och spela Nalle Puh spel på rummet (stor)

Hon vägrade ta av sig sina nya brillor...
När blev han så stor???!!

När barnen nattats så tog vi tag i ovanvåningen och storsorterade allt från papper till gamla skruvar. Flera gånger tittade vi på varandra med pappershögar och undrade varför vi sparat allt detta skit? Behöver jag verkligen gamla mobilräkningar från -97? Fast vem vet, dem kanske blir värdefulla en vacker dag...
Men fint blev de och soffan såg så inbjudande ut att jag var tvungen att att en bild.
De är konstigt, vi har en sån supermysig soffa på ovanvåningen men vi sitter nästan aldrig i den... Snacka om att man är lat när man inte orkar gå upp en trappa så man kan sitta mycket bättre... Men då är de svårare att höra om barnen vaknar där nere och dessutom är de ju mycket längre till kylen....


Imorgon väntar "bebis"-fika hos Alex och Vendela, våra små pluttar har blivit så stora så vi får nog döpa om våra träffar!

Inga kommentarer: