måndag 11 juli 2011

Zombie men mysigt!

Jobbade i natt, så hela dagen har jag känt mig som en zombie...
Min underbara mamma kom ner hit imorse och tog vid när maken körde till jobb och när jag kom hem från jobb så var jag knappt intressant! Vem bryr sig om trött/tråkmamma när
Super-mormor finns i byggnaden?!
Dem körde till stranden så jag fick sova några timmar sen begav vi oss ut på äventyr!
Blev först lunch på McDonald's, lagom halv-ätligt... Men barnen gillade de så då får man väl vara glad att dem äter!

Känner ni han Kung Fu Ias?!

Sen tog vi oss till Statarmuseet, där barnen inte fattade någonting! Var var tv:n, diskmaskinen, varför hade dem ingen kran? osv... De mest imponerande var nog att där fanns utedass, oj vad de skulle provsittas och fnissas åt att de luktade örk! Ekot (som lillan har kallats idag) följde glatt i brorsans fotspår och kollade in alla djur, verktyg och byggnader.
Tar en tur på hästen som tydligen hade laserögon...
När vi kände att vi saknade till 2000-talet blev för mycket så hoppade vi in i bilen och körde bort till själva slottet där de finns en jättefin hinderbana byggd i skogen. Han bara igenom halva för sen öppnade sig himlen oförväntat men som tur var vi precis vid ett vindskydd så vi kröp in där och satt och mös medan regnet smattrade på taket.
Mormor försökte gömma sig bakom stolpen, visst kan man knappt se henne?!

Vi avslutade med glass och kaka på kaféet innan de var dags att styra bilen hem... Maken som inte fått sova något  heller inatt pga av vakna barn tog med sig pizza hem och nu kämpar vi på med att hålla oss vakna till Prins(korv)en har somnat! Lillan somande som en stock vilket jag känner kommer vara ett genomgående tema i detta hus ikväll!


1 kommentar:

Anette sa...

Roligt! Cornelis fick en tigermask på sitt happy meal-paket igår :)

Jag lever typ billigare nu än i vanliga fall så mycket mer shopping för mig hade det inte blivit, även om jag tycker att jag kanske borde unna mig det med. Men det får bli när jag nått min målvikt!