lördag 24 september 2011

Blåtira eller 80-talsmake up?!

rhoppningsvis har nu vår lilla klumpeduns till dotter lärt sig en läxa.
De är liksom inget ovanligt att förskolepersonalen kör en genomgång vid varje hämtning av dagens skador och hur alla bulor och blåmärke uppkommit.
Igår fick hon för sig att de var en bra idé att göra kullebyttor i soffan medan Prins(korv)en kollade på 5 myror är fler än 4 elefanter (den nya nu, skönt att slippa Madagaskar ett tag!)
Men hon gjorde liksom inte kullebyttan längs med ryggstödet i soffan, utan ut mot golvet. Vilket resulterade i att hon åkte med huvudet rakt in i soffbordet...
Ni ser ju själv hur fin hon blev, satt med en kall blött handduk sen resten av kvällen tryckt mot bulan. När hon blev trött vägrade hon släppa den fuktiga handduken och hade den istället som snutte filt, mindre bra...

Idag har hon inte klagat på att hon har ont, däremot har hon skällt ut bordet några gånger. Tydligen hade allt gått enligt planerna om inte de hade varit ivägen för hennes cirkuskonster!
De mesta av bulan är borta, nu ser hon bara ut som hon har fått tag i dåligt 80-talssmink och lyckats översminka ena ögat!


Inga kommentarer: