tisdag 18 oktober 2011

Underbara!!

Varje kväll innan jag går och lägger mig, går jag alltid in på barnens rum. Dels för att titta att dem ligger i sina sängar (tänk om något rysligt monster skulle smyga in och ta dem!!) dels kolla att dem andas och mår bra (min nyförlösta kompis frågade mig när man slutade vara helt paranoid när bebisen sover, mitt svar: antagligen när man får barnbarn!) men sen vill jag bara titta på dem. När dem sover är dem stilla (för de mesta...) tysta och de vackraste som finns!!! I mina ögon är dem alltid vackrast, men när dem sover kan jag njuta av att bara titta! Behöver inte avbryta något bråk, blåsa på något skrapat knä, svara på massa frågor om varför bajs är brunt och pojkar har snopp (frågorna är på en vääääldigt hög nivå!) tillrättavisa någons busiga påhitt eller hålla koll så någon av dem inte slår sig, eller slår den andra! När dem sover kan jag bara njuta av att jag har (i min värld) världens finaste och goaste gullungar!
Att man kan älska någon så högt, vitt och bret är helt otroligt! Att vara mamma är en otrolig gåva som man tyvärr ibland glömmer att vara fullt tacksam för...
De finns dagar då de känns som man skulle kunna sälja de små trotsaporna på Blocket för en billig peng, men dem dagarna vägs ju som tur var upp av alla underbara ord, handlingar, blickar och påhitta som bara ärligheten hos ett barn kan framkalla!
Mina barn är tokiga, busiga, livliga, påhitiga och roliga, precis som jag vill ha dem!!!

Glöm aldrig, mamma älskar er Tok-Olle och Tok-Ulla!!!
<3 <3 <3 <3

Inga kommentarer: