fredag 22 november 2013

Lego-maniac!

Prins(korv)en fick en stor Legosats igår av Bästemor, han har nog ägnat fem timmar med att bygga, med avbrott för film- och godisinköp och sen mat- och filmintag. 


Så för honom började väl egentligen födelsedagsfirandet igår när han själv fick gå runt på Toys'R'us och välja vad han vill ha av Bästemor. 

Älskar att han älskar Lego! Fatta att han, en (snart) sjuårig kille hellre leker än att titta på tv när väl tv-tittande är okej. 
Rekommenderar verkligen till alla er småbarnsföräldrar att ta bort tv-tittandet mitt i veckan. Kan vara jobbigt första veckan, när barnen gnäller över att det är tråkigt och att dem inte har någonting att göra. Men jag vill nästa lova er, att även era barn kan använda sin fantasi och leka! Visst är man trött ofta på kvällen, men läs en bok tillsammans om ni inte orkar stimmiga lekar. Har själv suttit och pluggat om kvällarna, men då har barnen suttit med och ritat, spelat spel eller byggt Lego. Nu går i och för sig våra barn och lägger sig kl. 19, respektive kl. 20, så efter det har vi kunnat slappa, eller som i mitt fall, plugga, sy eller sortera tvätt... (Känns som vi alltid har tvätt som ska sorteras, vikas och läggas in i garderoberna) 

Inga kommentarer: