tisdag 4 mars 2014

Många frågor

Har varit på en annan intervju idag, ska tillbaka för att träffa dem igen nästa vecka. Ska även på en annan intervju på ett annat ställe den veckan. Detta är såååå spännande!
Vill någon ha mig? Var kommer jag bli av? Får jag ens något jobb? 
Kommer jag vilja ha de jobbet jag blir erbjuden? Kommer något bättre dyka upp? 
Vad händer? Vad får jag för kolleger? Har jag valt rätt?

Så många frågor, men någon borde ju vilja ha mig...hoppas jag!

Har haft en skitrolig dag på arkivet i Malmö där jag fått jobba i Comprima (ett scanningsystem som har hand om alla journaler och andra vårdpapper, från Trelleborg och Malmö) Därför bjuder jag på godingen Pharrell Williams och hans glädjande låt Happy! (I Happys ära!)
Jo Nadia, han är en riktig goding!!!


En sak är iof rätt kass med denna dagen...
Min högra öga har runnit sen jag vaknade, har fått gå runt med en näsduk hela dagen och torka tårarna. Tur jag hade smink med mig i väskan när jag skulle på anställningsintervju!
Varit lite bättre när jag varit inne en stund så min första tanke var att pollen riktigt slagit till, men då borde ju båda ögonen rinna... Fortsätter det imorgon också får jag ju helt enkelt uppsöka en läkare! 
(Tur jag har LIA på ögonmottagningen då va! *blink, blink*)


Nu sitter jag här med ett sminkat öga och ett rinnande osminkat öga... 
Hade tänkt gå ner till stan sen medan Prins(korv)en är på träning och vara med i demostrationen mot att Trelleborgs akut ska hålla stängt nattetid, tänkte att jag kunde se lite presentabel ut då.


2 kommentarer:

H sa...

Gilla scanning och arkiv?!?! Tur att någon gör det. Fast det är helt obegripligt i mina öron... som det är för dig att jag tycker om matte antar jag ;-)

Har du skrivit på listan mot akutenstängningen? Jag har länkat på fb.

Nadia sa...

Hahaha! Hans musik är bra, men njaaaa, i've seen better good-looking guys 😘