onsdag 19 mars 2014

Någon som vill svara?

Trots fortsatt kass rygg har jag och min "partner in crime" Katarina, fått ihop de första delarna till vårt examensarbete. Skön känsla!
Idag gjordes första intervjun vilket ledde till att vi kunde knyta ihop kravspecifikationen som vi även skicka in idag till skolan. Färdigställde vår enkät och började skicka ut till de som är snälla nog att ställa upp att hjälpa oss. 
Så ett litet steg i vårt största skolprojekt under dessa fyra terminer. Känns både spännande, stressande och skitkul! 
Glad att jag skriver med Katarina, något vi löst planerande redan under första terminen. Vi är lika muppiga vad det gäller planering  och struktur och båda vill ha stenkoll på läget, vi ligger liksom på samma nivå där...

Vi har skickat ut enkäter till personal på olika företag, butiker, skolor, restauranger, bibliotek, m.m. Propsat på personalen på våra barns förskolor/fritids så i och för sig inte alla var svårövertalade att delta. Vi vill ha så bred undersökningsgrupp så möjligt, så vi fortsätter kampen att dela ut enkäter. Har du något förslag på var vi kan lämna ut enkäter eller kanske själv arbetar på något ställe med villig personal att svara på sju enkla frågor, så hör gärna av dig! 

Arbetet handlar om e-tjänsten Mina Vårdkontaker och marknadsföringen av tjänsten. Alltså är inte frågorna om någon pinsamma livshobby eller liknande...

1 kommentar:

Unknown sa...

Fixade vi hos Else i söndags :)