söndag 20 april 2014

Dag 3

Tog oss neråt och strosade Ground Zero, minnesmonumentet efter attacken 9/11. 
Mycket poliser överallt, men här var dem  ännu mer synliga, speciellt eftersom dem satt i små kojor uppe i luften.


Köerna för att komma in till själva platsen där tvillingtornen en gång stod var oändliga så vi avstod och strosade vidare.


Shoppade loss lite på det stora outletvarohuset Century 21 som ligger i området, sen rörde vi oss upp mot Chinatown.


En stadsdel full av konstig mat, dåliga kopior, krimskrams och massa kineser.



Åt lunch där, har än idag ingen aning om vad vissa av sakerna var...


Chinatown flyter över till Little Italy, fortfarande mycket dåliga kopior men inte lika skränigt. Förutom inkastarna då som står utanför varje restaurang och försöker ragga gäster. Kändes verkligen som att strosa runt nere vid Medelhavet...


En stolt kultur i en stadsdel som tydligen hela tiden krymper...


Sen hittade jag en liiiiiten butik men några stycken öronhänge. Konstigt nog köpte jag bara ett par, förställande Tingeling såklart! 



Avslutade shoppingrundan på Victoria Secrets, maken uttråkad och besviken. Var är alla de snygga modellerna, skulle inte dem springa omkring där halvnakna?!?!?! Dåligt med så falsk marknadsföring! Som tur var hittade han en fåtölj att se matcho ut i...  


Fick även in snitsen med att åka Subway, smidigt, billigt och alltid med show! Vilka människor vi har sett denna veckan, vissa medvetet roliga/tokiga andra i sin helt egna lilla knasiga bubla. 


Reklamen där hade också sina stunder... En annan dag såg vi reklam för hjälp mot heroinberoende, om man nu såg det som ett problem alltså! 




Inga kommentarer: