söndag 4 maj 2014

Ful kaka

Trots att familjen är vrålförkylda och trötta efter helgens slit fick vi kört allt skit till tippen imorse, sån skön och befriande känsla. Medan dem sen har tagit det lugnt och myst har jag skruvat i resterande skruvar (satte bara en skruv i varje planka när vi satte upp staketet, men för bästa resultat ska det sitta två skruvar) städat garaget, tvättat några maskiner, hämtat deklarationerna hos revisorn och lämnat in den, tömt bilen på skit och röjt lite allmänt. Jag älskar när jag har sånt flow och massa energi, älskar känslan att få saker gjort! Maken har bett mig ta det lugnt idag, men kände liksom inte för att ta det lugnt...
När Lykkan var lagd för kvällen och Prins(korv)en satt och mös framför tvn körde jag till Maxi och storhandlar, ännu en sak jag slipper stressa med i veckan! 

Hade en kupong på 5 % om jag scannade, så för en gångs skull scannade jag. Kommer till kassan och självklart hittar jag inte kupongen!!!! Tjejen löser in övriga kuponger och medan en kupong krånglade tog jag upp mobilen för att se vad klockan är och vad hade kilat fast sig i mobilskalet, jo rabattkupongen! Så jäkla glad, tjejen i kassan blev också jätteglad och slog sen fel... Men jag hittade iallafall kupongen! 

När jag kom hem och med hjälp av maken packat in allt kände jag att där fanns ju energi kvar, varför inte baka?  Kalas på lördag, så veckans To-Do-List är rätt lång, skönt att kunna bocka av ytterligare en sak ju. Skulle prova hallongrottor för första gången, maken hjälpte till. Ingen av oss har bakat denna kaka innan, men hur svårt kan det vara liksom... Lite olika teorier om vad som är bästa formen, vi provade lite olika.

Har nog aldrig bakat så fula kakor någonsin!!! Men vi tror vi vet vilken form som funkade, maken påstår i alla fall att det är en av de han gjorde....


Ska låta dem svalna och sen se om de är ätbara, annars stryks nog hallongrottor från menyn...

1 kommentar:

Lisa sa...

Kan inte jag få bara 10 procent av din energi! Du är helt otrolig. Men det är klart, du är fortfarande ung, vänta bara till efter födelsedagen.