torsdag 5 mars 2015

VAB

I morse när vi cyklade till fritids njöt vi att det var så ljust och att det inte var så kallt. Swish sa det i kurvan och jag med Lykkan där bak for omkull. Glashalt utan att vi överhuvudtaget hade lagt märke till det. Jag slog i hand, knä och fot rejält, men det insåg jag först långt efter. Mer koncentrerad på den vettskrämda flickan som satt i sitsen där bak. Hon slog i båda sina armar och grät floder. 
Valde att gå hem och byta till bilen för att sen köra Prins(korv)en till fritids, innan vi själv for hem. Bäddade ner oss i sängen efter lite frukost mellan snyftningarna och tittade på Frost. 
När den lilla damen vaknade igen var hon genomvarm och helt glansig i blicken...
38,7 i temp, kanske inte så konstigt att hon blev så superledsen som blev vid fallet.

Så hon har legat nerbäddad framför tvn medan jag har fixat med tvätt, serverat sagt, bakat knäckebröd och plockat undan. 


Prins(korv)en var snabb och fråga om han kunde få gå hem själv efter skolan i dag eftersom vi skulle vara hemma. Stolt som en tupp kom han vandrande i hem solskenet, tiden går på tok för fort...

Alvedonen hade börjat verka på den lilla damen och precis innan storebror kom innan för dörren hade hon plockat fram målarsakerna. Så vi körde lite mysig målarstuga medan plättsmeten stod i kylen för att svälla.


För ingen VAB utan mormor-plättar! 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Stolt mormor hälsar/Härliga barnbarn/dotter/lösa-situationer.

Helene sa...

Krya på!