lördag 14 maj 2011

Rosa lördag!

Vaknade av att en liten flicka kommer inspringande (som har sovit varje natt nu i sin egna säng kan jag medela!!!) med en käpphäst i var hand! Ögonen lyste av lycka och efter kommer storebror hoppande och tjoande. Glädjen var stor och dem var så tacksamma att dem gick ut och mös ner sig i soffan och lätt oss sova 1 timme till! Hm, undrar vad man ska ställa utanför deras dörr imorgon så man kan få sova lite längre....


Sen blev de storstädning för hela slanten (Lillan hjälpte till genom att använda sin käpphäst som sopkvast, bra eller anus?!) och tvättmaskinen har gått varm och gör de faktiskt fortfarande! Blåste även upp lite ballonger men Prinsessan-allt-i-rosa gick endast med på att ta emot de rosa och lila ballongerna, dem andra kunde stanna i hallen tyckte hon!

BVC-barnkalaset blev inte riktigt som planerat då 2 av gästerna fick förhinder, men huvudsaken var ju att lillans BFF kom, Bellanbus!
(och henne fina mamma dessutom till min glädje!)
Prinsessan fick fina saker till dockan och ett armband (som hon envisades med att bär ovanför armbågen...) och supersöta klämmor.

När Lykkan hade visat sin nya säng lekte flickorna och härjade, ibland sams och ibland osams!
Käpphästarna var väldigt populära hos flickorna, tur att de fanns två stycken!
(Anna beställde dessutom en till Bellanbus)
När du lugnat ner sig lite bjöd vi på chokladrulltårta med banan och grädde i.

Flickorna åt bara hjärteströsslet ovanpå medan vi mammor njöt av kalorierna!

En populär lek var att låtsastrilla av cyklen och bilen, de höll på hur länge som helst. Varför kan dem inte köra sån upprepningslek när man typ ska plocka undan lego från golvet eller kramas!!!!!!

Storebror kom hem efter ett tag tillsammans med maken, dem hade varit på bowlingkalas. Han delade snällt med sig av sin godispåse och flickorna stod som änglar vid hans sida och tog emot allt han delade ut. Hade han bett om vacker tass hade dem säkert gjort de och sen dessutom rullat runt som bonus!!!!


Nu ligger min lilla familj och myser i soffan och tittar tecknad film med varsin godisskål, är de lördag så är de! Ska snart trycka ner mig mellan dem innan filmen är slut och sängen kalar för de små!

Inga kommentarer: