lördag 21 maj 2011

Vem är knasigast?!

Inte pallat blogga, har sytt som en tok, sen blivit sjuk och sen fortsatt sy som en tok! Maken har lagt in en beställning! (ett projekt jag började på för måååånga månader sen, men de var så tråkigt så jag skyllde på allt! Att den nya maskinen var tvungen att fungera, att jag hade en massa annat att sy, att strumporna behövdes sorteras och att jag hade för mycket ludd i navlen som först behövdes pillas ut...)
Men snart e jag klar och då ska ni få se vad jag tack vare pikar från maken äntligen fått klart!!!

Vilket fall, legat hemma med feber några dagar... Sådär halvt skittråkigt och jag får säga min mening! (Och de får jag för de är min blogg!)

Igår så ringde min bror för att kolla om vi var hemma så han kunde komma förbi en runda.
Sa till sonen: -snart kommer de någon knasig!
Sonen: -Kommer Kenneth? (Mormors man som när man tänker efter faktiskt är rätt knasig men inte han jag menade ju...)
Jag:-Nä, inte Kenneth, vem är den knasigaste människan du känner?
Sonen:-KOMMER MORMOR!!!!!!!!
Hahahahhahaha! Mina barns mormor är definitivt favoriten, ingen kan bräcka henne!
Alla mina glada barndomsminne jag har står hon för! Vill vara en lika fantastisk mamma som hon var till mig, men jag kan inte komma förbi mormor!
Jag, maken och farmor får snällt nöja oss med en gemensam andraplats!
Han blev dock lika glad över att morbror Calle kom förbi en snabbis!

Idag har vi varit hos frisör Joy och blivit fina i håret! Barnen fick färg i sitt hår och jag blev lockad med plattången, tipptopp som vanligt!
Sen stack jag och sonen på Kulhuset (läses även som DÅRhuset) för barnkalas. En dagiskompis som fyllde år, dock var jag den enda föräldern som stannade... Varför jag var jag så dum, varför stack jag inte medan jag hade chansen????
Nu lider jag av tinitus och mår psykiskt dåligt över att ha varit instängd i en plåtlåda medan 4 barnkalas försegick omkring mig!
En av tjejerna som jobbade där var gravid... Om man jobbar på ett sånt ställe, funkar inte de som direkt preventinmedel???????

Nu är våra vänner på intåg, väntas grillade hamburgare och massa lek för barnen!
Peace out!

Inga kommentarer: