torsdag 14 juli 2011

Otroligt men sant!!!!!

Har länge tänkt leta upp en gammal musikvideo bara för att den är så cool, men så idag bläddrade jag förbi MTV och då var den på!!!!
Behöver ni ha en paus nu ni yngre läsare???
Jag vet att de kan komma som en chock för er men MTV spelar faktiskt ibland musikvideos också...
Kan berätta att förr i tiden så var de chockerande att där var något annat än musikvideos på MTV! Svårt att förstå, med tanke på att man ska vara glad om man får se 1 eller 2 musikvideos i veckan nu! Förr i tiden så fanns det även en annan kanal som också bara spelade musikvideos, den hette ZTV och var otroligt hipp! Förstår ni, de behövdes 2 kanaler för att tillgodo se vårt musikviedoebehov!
Så om ni ungdomar frågar runt där ute i landet så kan ni höra skröner om hur folk faktiskt hade på MTV i bakgrunden på fester bara för att dem hade så bra musik!
På den tiden fick man dessutom se hela bilden, utan en massa remsor tog upp halva rutan för att berätta hur många procent Pelle och Lisa passade ihopa! De ingår liksom inte i videon även om jag förstår att många av er tror de!!
Nu var detta ju en hiiiiiiimla massa år sedan, på den tiden var tv:n dessutom inte platt och man kunde inte ha den på väggen...

Men här kommer videon, håll till godo!

Inga kommentarer: